Sign In

Kampanja päättyi su 31.5. klo. 24.00.#autayritystä facebook-kampanjassa voit ehdottaa ja auttaa tuttua tai hyväksi kokemaasi matkailualan yrittäjää tai yritystä saamaan lisää asiakkaita kauttamme. Samalla voit voittaa itsellesi ja ystävillesi viikon mökkiloman Tahkolle!

Kampanjan aikataulu ja säännöt!

#autayritystä -kampanjalla autamme kolmea (3) suomalaista matkailualan yrittäjää tai yritystä saamaan sekä välitöntä, että pitkäkestoista markkinoinnin vetoapua ja kohdistettua asiakasvirtaa palvelullensa.

 

 1. #autayritystä -kampanja on facebook -kampanja (kampanjavideo), johon kuka tahansa voi osallistua finlandtravel.infon facebook sivulla.
 2. Kampanjan aikataulu (kesto 4 viikkoa):
  – Kampanja alkaa ma 4.5.2020 klo. 9.00.
  – Kampanja päättyy su 31.5.2020 klo. 24.00.
 3. #autayritystä -kampanjan voimassaoloaikana, vain finlandtravel.infon facebook -sivulla olevan kampanjavideon (alkuperäisen videopostauksen) kommenttikenttään ehdotetut yritykset ovat mukana yrityspalkintojen arvonnassa. Sama henkilö voi ehdottaa samassa kommentissa useampaa yrittäjää tai yritystä.
 4. Arvomme kaikista ehdotuksista kolme (3) yrittäjää tai yritystä, joille annamme VELOITUKSETTA yli 600€ arvoisen tehokkaan ja tuloksia tuovan markkinointipaketin!
 5. #autayritystä -kampanjaan osallistujien kesken arvotaan yksi yhden viikon (kalenteriviikko) ilmainen mökkivuokraus haluamalleen ajankohdalle Tahkon Kultakoto B mökissä.
 6. Huom! Ajankohta varaustilanteen mukaan. Mikäli mökkiloman voittajan haluamalle ajankohdalle on jo varaus olemassa ko. mökkiin, tulee voittajan ehdottaa uuttaa aikaa vapaalle ajankohdalle.
 7. Mökkiarvontaan osallistujan tulee tehdä kaikki kolme asiaa: 1. Ehdota yritystä kampanjavideon kommenttikenttään. 2. Tykkää videosta. 3. Jaa video omalla facebook -seinälläsi.
 8. Palkintona oleva mökkiviikko tulee käyttää yhden (1) vuoden sisällä siitä, kun arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta.
 9. Kaikki palkinnot arvotaan viimeistään viikon kuluessa kampanjan päättymisestä. Yrityksille ja mökkiloman voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 10. Arvottuja palkintoja ei voi siirtää eteenpäin kolmansille osapuolille.
 11. Facebook ei ole osallisena kampanjassa eikä palkintojen arvonnoissa. Kampanjan järjestää Finland Travel Info Oy.
Miten autan ja osallistun mökkiarvontaan?

Auta tuttua tai hyväksi kokemaasi yrittäjää/yritystä!

 

 1. Mene facebook sivullemme https://facebook.com/finlandtravelinfo.
 2. Ehdota ja perustele #autayritystä kampanjavideon kommenttikenttään, mikä matkailualan yritys ansaitsee Sinun mielestäsi hyvää näkyvyyttä ja lisää asiakkaita finlandtravel.info verkoston kautta.
 3. Yritys voi olla mökkivuokraaja, hotelli, motelli, hostelli, maatilamatkailuyritys, ohjelma- tai elämyspalvelun tuottaja, tai muu matkailuun liittyvä palvelu, myymälä tai putiikki. Ehdottamasi yritys voi olla mistäpäin Suomea tahansa.
 4. Ehdotuksista tulee käydä ilmi, mikä yritys on kyseessä. Esim. pelkkä yrittäjän etunimi ja/tai sukunimi ei vielä kerro mitään. Voit laittaa kommenttiin esim. linkin yrityksen koti- tai facebook-sivulle.
 5. Arvomme kaikista ehdotuksista kolme (3) yrittäjää tai yritystä, joille annamme VELOITUKSETTA yli 600€ arvoisen tehokkaan ja tuloksia tuovan markkinointipaketin!
 6. Jos haluat osallistua myös viikon mökkiloman arvontaan, katso lisäohjeet alta.

 

Osallistu viikon mökkiloman arvontaan Tahkolle!

 

 1. Jos haluat lisäksi osallistua viikon ilmaisen mökkivuokrauksen arvontaan (arvo yli 1000 euroa), sinun tulee kommentoinnin lisäksi tehdä seuraavasti:
  – Tykkää kyseisestä #autayritystä -kampanjavideosta sekä jaa kyseinen video omalle facebook-seinällesi.
 2. Arvomme kaikkien osallistujien (1. ehdota yritystä – 2. tykkää videosta – 3. jaa video omalle facebook-seinällesi) kesken viikon ilmaisen mökkivuokrauksen Tahkon Kultakoto B mökissä, voittajan haluamalla ajankohdalla (Huom! ajankohta varaustilanteen mukaan).
 3. Arvotuille yrityksille sekä mökkiloman voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikon sisällä kampanjan päättymisestä.

Katso lisätiedot Tahko Kultakoto B mökistä täältä >>