Sign In

Hei! Nyt on aika toimia ja keskittyä tulevaan!Käyttäjät etsivät tasokkaita ja luotettavia suomalaisia matkakohteita sekä palveluja sivuiltamme. Liity mukaan ja tule partneriksi! Emme peri välityspalkkioita ja nyt liittyminen ilman avausmaksuja!

MATKAILU LUKUINA

Vuonna 2018 Suomeen tehtiin ulkomailta yli 8,3 miljoonaa matkaa. Kasvua ulkomaisten matkailijoiden tekemiin matkoihin oli vuoteen 2016 verrattuna 13,3%. Suomi on maailmalla hyvässä maineessa ja nosteessa matkailun kohdemaana. Suomi nähdään positiivisena, turvallisena ja eksoottisena maana, jossa matkailijat haluavat käydä, jossa he viihtyvät, ja jonne he haluavat tulla uudestaan. Matkailuun käytettiin Suomessa vuonna 2018 yhteensä 9,5 miljardia euroa, josta ulkomaisten matkailijoiden tuoma osuus oli yli 4,6 miljardia euroa.

 

Lähde: Työ- ja elinkeinoministeriön raportti 2019

FINLAND TRAVEL INFO OY

Yritys
Finland Travel Info Oy on perustettu loppuvuodesta 2019. Olemme ulkomaisille matkailijoille suunnattu matkailu- ja palveluhakemisto. Pidämme yllä finlandtravel.info -sivustoa, joka on kehitetty yhdessä matkailijoiden sekä suomalaisten yritysten kanssa. Sivusto kehitettiin palvelemaan Suomeen tulevaa matkailijaa, sekä suomalaisia palveluyrityksiä. Haastattelimme vuonna 2019 noin 1000 matkailijaa sekä suomalaista yrittäjää.

 

Ihmiset palvelun takana

Vaikka olemme yrityksenä nuori, on tekijöillä pitkäaikainen kokemus myynnin ja markkinoinnin tuloksellisesta tekemisestä, niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Palvelun käyttäjille, asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneille haluamme olla eläviä ja hengittäviä ihmisiä yrityksen takana. Meihin voit aina olla yhteydessä henkilökohtaisesti. Yhteystietomme löydät täältä.

TAVOITTEEMME

Haluamme auttaa kumppaneitamme kasvattamaan liiketoimensa kansainvälistä markkinaa. Teemme yhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa kaikkialla Suomessa. Tavoitteemme on kehittää jatkuvasti omaa palveluamme, kehittää Suomen matkailua, auttaa Suomeen saapuvia ulkomaisia matkailijoita löytämään tarvitsemansa, sekä auttaa suomalaisia yrityksiä kasvattamaan liiketoimintansa myyntiä.

TOIMINTA JA TEHTÄVÄT

Tärkein tehtävämme on yhdistää ulkomaiset matkailijat ja suomalaiset palveluntarjoajat
Suurella osalla suomalaisista matkailu-, ravintola-, kaupan-, tai palvelualan yrityksistä on olemassa laadukas ja hyvä palvelu, jonka ulkomainen matkailija ostaisi tai jossa hän mielellään lomamatkallaan vierailisi, jos hän vain tietäisi sen olemassaolosta, tai jos joku hänelle sen kertoisi, tai jos hän löytäisi sen helposti. Finlandtravel.info -sivusto on rakennettu tätä tehtävää varten. Autamme matkailijoita löytämään haluamansa palvelut ja palveluntarjoajat Suomessa, yhdestä paikasta helposti ja nopeasti.


Vetoapua tehokkaaseen markkinointiin ilman suuria kustannuksia
Suurella osalla suomalaisista yrityksistä ei ole resursseja yrityksensä tai palvelunsa määrätietoiseen ja säännölliseen kansainväliseen markkinointiin, kampanjointiin, sosiaalisen median hyödyntämiseen, sähköpostimarkkinointiin tai verkkonäkyvyytensä hiomiseen hakukoneoptimoinneilla, erilaisilla sisällöntuotannoilla ym. toimilla. Juuri tässä Finland Travel Info Oy ja finlandtravel.info -sivusto auttaa ja hyödyttää yrityksiä. Me tuomme asiakkaita sivustolle eri kanavista ja ohjaamme heidät käyttämään mukana olevien yritysten palveluja.

 

Verkosto apuna markkinoinnissa
Lähdemme ajatuksesta että laaja sivusto, jossa on mukana koko Suomen kattava verkosto erilaisia palveluntarjoajia, auttaa jokaista mukana olevaa yritystä tai palvelua entistä paremmin. 1 + 1 on aina enemmän kuin 2. Verkostomme maailmalla kasvaa jatkuvasti. Teemme yhteistyötä lukuisten ulkomaisten verkkomedioiden, matkailublogistien, matkatoimistojen sekä matkanjärjestäjien kanssa. Lisäksi panostamme somekanaviimme, joissa teemme kohdennettuja kampanjoita ulkomaisille matkailijoille.

 

Kohderyhmän datan seuranta ja nopea reagointikyky
Keräämme ja analysoimme toimintamme kannalta hyödyllistä dataa markkinoilta, jotta pystymme toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla oman markkinointimme kohdentamista. Seuraamme aktiivisesti matkailualan trendejä ja kehitämme omaa toimintaa yhdessä kumppanien sekä sivuston käyttäjien kanssa.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Vanha sanonta kertoo, että hyvä markkinointi lasketaan illalla kassasta. Tästä emme voisi olla enempää samaa mieltä!Autamme suomalaisia yrityksiä tavoittamaan kansainväliset matkailijat ja ostavat asiakkaat. Kustannustehokkaasti ilman välityspalkkioita tai aloitusmaksuja!

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Palvelun esittelyvideo

KUKA ON finlandtravel.info -SIVUSTON KÄYTTÄJÄ?

Ensisijaisesti finlandtravel.info -sivuston käyttäjänä on ulkomaalainen matkailija tai lomailija, joka on Suomessa, on tulossa Suomeen tai suunnittelee matkaa Suomeen. (vuonna 2018 ulkomaalaiset tekivät yli 8,3 miljoonaa matkaa Suomeen ja käyttivät Suomessa yli 4,6 miljardia euroa).

KENEN KANNATTAA LIITTÄÄ PALVELU SIVUSTOLLE?

Erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset hyötyvät mukanaolosta finlandtravel.info -sivustolla kaikkein eniten, sillä heillä ei ole samoja taloudellisia resursseja markkinointiinsa kuin isoilla yrityksillä. Finlandtravel.info -sivusto antaa mahdollisuuden saada kauttamme pitkäaikainen markkinoinnin vetoapu ja asiakkaiden laaja tavoitettavuus ilman suuria markkinointibudjetteja.

 

Palveluyrityksille meillä on valmiina laaja kategoriointi matkailun-, ravintolan-, kaupan- ja erilaisten palveluiden aloilta.

 

Ulkomaiset matkailijat kuluttavat Suomessa ollessaan paljon rahaa liikkumisen, majoituksen, ohjelmapalveluiden ja luontokokemusten lisäksi perustarpeisiin ja ostoksiin. Kuten vaatekauppoihin, erikoismyymälöihin, pieniin putikkeihin, kahviloihin, ravintoloihin, ruokakauppoihin, hyvinvointipalveluihin, parturi/kampaamoihin, kauneus-salonkeihin, apteekkeihin ja luontaistuotemyymälöihin jne.

 

Joku voi ehkä ajatella, että yksittäisen vuokramökin omistajan, pienen ruokakauppiaan tai kahvilanpitäjän, tai esimerkiksi ravintolan tai apteekin pienessä kaupungissa tai kunnassa ei kannata liittyä palveluun. Tai että ei meidän pieneen hostelliin tai majataloon tule ulkomaisia matkustajia. VÄÄRIN! Omatoimi- ja maakuntamatkailu kasvaa jatkuvasti ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa. Matkailijat hakevat paikallisia kokemuksia ja luonnonläheistä olemista Suomesta. Pienet välimatkat ovat plussaa, ja matkailijat liikkuvat helposti myös pienempiin kaupunkeihin sekä kuntiin.

 

Matkailijat etsivät myös paljon ns. yleishyödyllisiä ja julkisen puolen toimijoita, kuten kirjastot, sairaalat, liikenteen toimijat, kansallispuistot, ulkoilualueet jne. Näitä toimijoita lisäämme sivustolle jatkuvasti lisää.

MIKSI KANNATTAA LIITTÄÄ PALVELU SIVUSTOLLE?

Todelliset hyödyt ja syyt miksi oma yritys tai palvelu kannattaa lisätä finlandtravel.info -sivustolle.

 

 • Toteutamme finlandtravel.info -sivuston sekä mukana olevien yritysten päivittäistä markkinointia kansainvälisille palvelun käyttäjille, yhteistyökumppaneille sekä tarkennetuille kohderyhmille. Kansainvälinen näkyvyytemme kasvaa jatkuvasti palvelun käyttäjien, somen, ulkomaisten matkailublogistien, ulkomaisten matkatoimistojen ja matkanjärjestäjien ja muiden verkostojemme avustuksella.

 

 • Palvelun lisääminen finlandtravel.info -sivustolle parantaa merkittävästi yrityksesi tai palvelusi näkyvyyttä verkossa. Teemme sivustolle päivittäistä ja laajaa verkko-optimointia, joka hyödyttää sinun palvelusi löydettävyyttä verkosta ja tuo lisää asiakkaita.

 

 • Kauttamme tavoitat kokonaan uusia asiakasryhmiä markkinasta, jonka arvo on yli 9,5 miljardia vuodessa. Asiakkaamme ovat saaneet jo lyhyessä ajassa jopa 30% kasvua myyntiin.

 

 • Hakutulokset ovat paikkakuntakohtaisia, joten yrityksesi tai palvelusi näkyy aina oman paikkakuntasi etusivulla hakutuloksissa. Esim. jos käyttäjä hakee palvelua Mikkelistä, tuloksissa näytetään vain haetun palvelun tarjoajat Mikkelistä. Hakutuloksissa ei siis näytetå maksettuja mainoksia tai muuta haun kannalta epäolennaista, joka hankaloittaa oikean ja haetun tiedon löytymistä.

 

 • Tavoitat omia asiakkaitasi finlandtravel.info -sivustolla 24/7, vuoden jokaisena päivänä sopimuskauden aikana.

 

 • Emme peri yrityksiltä välityspalkkioita, komissioita tai muitakaan piilokuluja, kuten alalla on tapana. (esim. Trivago, eBookers, Booking.com ym. vastaavat toimijat). Finlandtravel.info -sivustolla on kiinteä edullinen vuosihinta, joten tiedät tarkalleen mitä maksat, eikä kustannuksissa tule yllätyksiä. Mitä enemmän finlandtravel.info -sivusto ohjaa sinulle asiakkaita, sen edullisemmaksi sivustolla mukana oleminen sinulle tulee.

 

 • Emme myy erillistä lisämaksullista näkyvyyttä, joka vaikuttaa hakusijoituksiin ja tuottaa palvelusi löydettävyyteen lisäkuluja. (esim. google mainonta, Trivago, Booking.com ym. vastaavat palvelut, joissa käytäntönä on; mitä enemmän maksat, sen paremmin nouset hauissa). Finlandtravel.info -sivustolla palvelusi löytyy aina haetun mukaisesti paikkakuntasi etusivulla, sattumanvaraisessa järjestyksessä.

 

 • Emme myy finlandtravel.info -sivustolle minkäänlaisia mainostiloja tai mainospaikkoja. Haluamme tarjota käyttäjälle siistin, nopean, helpon ja käytettävyydeltään toimivan palvelun joka antaa hyvän käyttäjäkokemuksen ilman valtaosaa ihmisistä ärsyttäviä mainoksia.

 

 • Olemme mahdollisesti edullisin kotimainen palveluhakemisto yrityksen saamaan hyötyyn ja verkossa löydettävyyteen nähden.

 

 • Päätehtävämme on saada palveluja etsivät matkailijat kohtaamaan finlandtravel.info -sivustolla mukana olevat yritykset. Teemme päivittäin töitä jotta saamme ohjattua lisää asiakkaita mukana olevien yritysten oville.

 

 • Käyttäjät kokevat palvelumme hyväksi ja viihtyvät sivuillamme. Pyydämme jatkuvasti vinkkejä ja kokemuksia käyttäjiltä, jotta voimme parantaa palvelua entisestään.

 

 • Olemme 100% suomalainen yritys.
MITÄ TIETOJA SIVULLE TULEE?

HUOM! Jokaiselle palvelulle/yritykselle (kustannuspaikkakohtaisesti) rakennetaan oma personoitu ja osoitteellinen sivu!

 

 • Esittelyteksi (englanniksi)
 • Yhteystiedot ja suorat linkit painikkeiden alle (osoite, puhelin, sähköposti, somet)
 • Kuvagalleria (max 5 kuvaa)
 • Video (upotus promo/yritysvideolle Youtubesta tai Vimeosta)
 • Aukioloajat
 • Hintatiedot (max 5 kestotuotetta)
 • Karttaoptimointi kolmeen yleiseen karttapalveluun + sijaintioptimointi google mapsiin
 • Kategoriointi, featuresit, tagit, ja keywordsit yrityksen tarjoamiin palveluihin finlandtravel.info -sivuston sisäisesti. Sivuston sisäisen hakutoiminnan optimointi.
 • Review osio – käyttäjän mahdollisuus antaa arvioita ja jättää valokuvia suoraan yrityksen omalle finlandtravel.info -sivulle.
 • Käyttäjän ohjaaminen tarvittaessa kohteeseen google mapsin avulla.
 • Laaja hakukone- ja hakusanaoptimointi yrityksen omalle finlandtravel.info -sivulle.
VERIFIED PARTNER - TUNNUKSEN KÄYTTÖ

 

 

 

 

 

 

Verified Partner – tunnus on vahvistettujen kumppaneidemme tunnus. Liittymällä mukaan palveluumme, saatte tunnuksen käyttöoikeuden omassa markkinoinnissa ja verkkosivuillanne. Finlandtravel.info -sivuston käyttäjille tunnus on merkki hyvästä asiakaspalvelusta ja luotettavasta toimijasta.

MITEN OMA PALVELU LISÄTÄÄN?

Oman palvelun lisääminen finlandtravel.info -sivustolle on helppoa. Kaikki palveluntarjoajat lisätään sivuille verkkopalvelumme tuotannon kautta, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin toimittaa materiaalit (esim. sivulle haluamasi valokuvat) meille. Me teemme kaiken muun puolestasi ja rakennamme palvelullesi yhtenäisen sekä edustavan esittelysivun finlandtravel.info -sivustolle.

 

Kaikkiin asiakassivuihimme teemme myös kattavan verkko-optimoinnin vakiona.

 

Pyydä ilmainen kartoitus TÄSTÄ niin otamme sinuun yhteyttä.